o meni

brane hudej

 

Izkušen podjetnik, lastnik več podjetij z večmilijonskimi letnimi prihodki.

Že več kot 30 let sem podjetnik. S podjetništvom sem se začel ukvarjati pri 25 letih, še v času bivše države. Danes sem lastnik več podjetij z več milijonskimi letnimi prihodki. Eno od mojih podjetij je Euronova d.o.o., ki sem ga pred 30 leti skupaj s solatniki ustanovil in postavil na noge.

Na začetku svoje podjetniške poti sem naredil vse možne napake, ki jih lahko podjetnik sploh naredi. Škoda, da takrat nisem imel ob sebi nekoga izkušenega, ki bi mi lahko svetoval in prihranil marsikatero napako. Tako pa sem se moral učiti večinoma na svojih napakah. K sreči sem kljub temu uspel v poslu… tudi po zaslugi nenehnega učenja in iskanja informacij o podjetništvu. Prebral sem na stotine knjig in člankov o podjetništvu in se udeležil neštetih seminarjev in delavnic.

S svojimi izkušnjami bi rad pomagal podjetnikom, ki se začenjajo ukvarjati s poslom, razmišljajo o tem, ali pa se že ukvarjajo z njim, ampak še nimajo dovolj izkušenj. Moj poglavitni cilj ni zaslužiti s svetovanjem, ampak predvsem pomagati podjetnikom. Zato moja cena ni pretirana… Še več, če z mojim svetovanjem ne boste zadovoljni, sem vam pripravljen brez vprašanja vrniti celoten plačani znesek.

KONTAKTIRAJTE ME

Poslovno svetovanje,
Brane Hudej s.p.
Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana
TEL: 041 623 377